Saturday, September 5, 2009

GNU LINUX OS SYSTEM

buntu???

whoaaa.. bakal berlaku anjakan paradigma yang baru dlm life aku hari ni~ hik3..
skrg ini beta sedang berada dlm GNU LINUX OS SYSTEM WORKSHOP~
gilaaa kau... dekan aku yang ensem lagik macho, Dr. Bad itu suruh kami BERTAUBAT!! haha... nak tahu nape?? sbb selama ni suke guna OS ( short form kpd operating system pd yg tahu~ ;p weekk!) , software dan sekeluarga dgn nya yang PIRATE punya. semua x mampu nak beli yang ori~ kih3...

so start pd ari ni, marilah kita sama2 bertaubat. gunakan OPEN SOURCE SOFTWARE! percuma jer.. sape nak installer meh mintak kat aku meh.. hik3..
tp kena la belaja mcm mn nak guna OS ni dulu.... workshop ini akan berlangsung selama 2 hari.. berkubang laa dlm MKR2 nih. ngeh2

oke... bakal bersmbung kelak.. sbb break da abes~ adios!!

0 comments: