Monday, June 22, 2009

AWARD!!

(copy from imluvka n missyaimi blog)

hehe.. thanks to akak kesayangan 2 org tu, kak intan n kak emy 4 dis award!
sayang korang bdua bangat! nnti kite lepak kat kola perlis k~ lame x jupe...
kakak2 bdua mesti belanja adik tersayang mamam banyak2.. hehehe =)


so, letak logo dlm bloglink org yg kasi awardbagi kat 7 org lain
a.z.r.i.n.a
kak hanim
mr & mrs ezral
lynnlanlun
cosmarie
messy messa
jiemah jumanji

UniMAP, here I come!!

emmmm.. pejam celik, pejam celik dah abesh daa cuti ari tu..
dua hari lepas aku dpt tawaran untuk smbung belajar lagik! syukur, kerana masih ada kesempatan untuk menambah ilmu di dada.. aku ditawarkan Program Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Mikroelektronik!! muahahaha.. nape korg terkejut?? aku lagik laa terkejut.. mcm bingung pulak bile dapat MikroE neh.. hahaha.. ari tu masa apply main letak jer kan... dah terkedek2 cari dekan komputer kesayangan semua, Prof Madya Dr. R. Badlishah... waa, doktor kena tolong saya k.. saya nak tukar kos. hehehe.... =)
naseb baik aku ade dekan yang baik ati lagik ensem! ahaks~

so, by 28hb nih aku akan menjejakkan kaki kembali ke perlis.. korang jgn terkejut k.. kali nih, dah masuk tahun ke 6 aku akan menetap di perlis. hahahaa, dah buleh dapat taraf anak negeri kot kan? hahaa.. dulu aku kat MRSM Beseri Perlis (2tahun) then wat diploma kat UniMAP (3tahun)... mak aihh, pas nih degree plak 3 tahun.. memang master la kot jalan2 kat perlis yang sekangkang kingkong tu lepas nih. hihihi...

kawan2, jupa korang kat kg.wai minggu depan k... pada yang x dpt ag, korang bwat rayuan k.. konpem unimap sayang korang punya! pecaya lah cakap aku. aku tunggu korang kat sana k! hehe~

buat stafs unimap, jgn menyampah bile nmpak muke ini lagik! muahahahahah~